• Sóm Odostrack

  Presentem odostrack com una empresa de gestió cultural que fa especial atenció a les activitats musicals i de natura adreçades a adults.

 • Senderisme

  Caminar per la natura inunda el cos de sensacions, olors, sabors, emocions i ajuda a trobar en  les petites coses el plaer de la vida i potser així la nostra petjada serà molt més positiva.

  Llegir Més
 • Activitats Culturals

  El nostre objectiu és el de desenvolupar, coordinar i organitzar activitats culturals, festives i lúdiques adreçades a adults i empreses o institucions. Ens agrada treballar amb noves idees i projectes nous.

  Llegeix Més
 • Contacte

  En agrada rebre mails, així que per qualsevol pregunta, aclaració o simplement per saludar-nos, no dubtis en posarte en contacte amb nosaltres. Et respondrem amb la major rapidesa.

  Contacte

Sense Música la Vida Sería un Error.La Cultura és Llibertat.

L’important és el viatge, no el destí.

Creiem en la cultura com a base per això el nostre nom.

 • Odostrack

  Organitzem cicles, tallers, cursos, exposicions, concerts i gestionem i coordinem  espais per a poder realitzar-los. Treballem amb produccions pròpies i en la promoció i desenvolupament d’artistes i espectacles de qualitat.

 • Fent Camí

  Agafar un camí (un hodós amb grec) i deixar que tot flueixi, les imatges, les idees, les frases, els sons musicals,els nostres somnis… en definitiva les emocions que tots portem dins… i quina millor manera d’expressar-les que mitjançant les activitats culturals?

 • Oxigen

  El nostres hodós és sense la lletra “h” perquè  així el convertim en O2 , aquest oxigen imprescindible per viure, element vital per a tots els éssers, que omple els nostres pulmons i fa que ens sentim més vius. De fet “la vida és aire…si no notem l’aire no notem la vida” (Peter Yang). I la vida son experiències i el nostre objectiu és oferir-vos experiències gratificants.

Ens agrada treballar amb noves idees i projectes i anar reinventar-nos constantment.

No deixar mai de crear.